در این مقاله شش ویتامین که دارای خواص ضد التهابی هستند را برای شما آورده ایم.

 

ویتامین A

طبق مطالعات انجام شده ویتامین A می تواند سیستم ایمنی بدن را از فشار بیش از حد و التهاب محافظت کند.

ویتامین A به دو شکل موجود است.

بتاکاروتن یک پروتئینامین است که ویتامین A را در بدن تبدیل می کند.

ویتامین A آنتی اکسیدانی است که بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

رژیم های غذایی حاوی بتاکاروتن و ویتامین A می توانند سبب کاهش التهاب شوند.

غذاهای سرشار از ویتامین A شامل هویج، کلم، سبزی کلارد، اسفناج و طیف گسترده ای از سبزیجات دارای برگ است.

 

ویتامین B

افرادی که ویتامین B6 کم دارند ، پروتئین واکنشی C بالایی دارند.

برای کاهش التهاب و افزایش ویتامین B6، غذاهای پر ویتامین B مانند کلم، فلفل دلمه ای، قارچ ، طالبی، ماهی و مرغ مصرف کنید.

طبق نتایج به دست آمده حتی دوزهای کم اسید فولیک که روزانه مصرف می شوند برای دوره های کوتاه مدت می تواند التهاب را کاهش دهند.

 

ویتامین C

 

ویتامین C به دلیل کمک به سلامت سیستم ایمنی بدن و عملکرد مناسب شناخته شده است.

همچنین پژوهش ها نشان می دهد ویتامین C می تواند از رادیکال های آزاد مسئول التهاب خلاص شود.

برای به دست آوردن ویتامین C بیشتر از رژیم غذایی خود ، انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید.

این ماده همچنین دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند سلامتی را بهبود بخشند و احتمالاً خطر کمتری برای بیماری های قلبی و سرطان دارند.

 

ویتامین D

 

ارتباطی بین ویتامین D کم و انواع بیماری های التهابی وجود دارد.

همپنین محققان می دانند که ویتامین D می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.

کسانی که سطح ویتامین D کم دارند می توانند به طور قطع از ویتامین D بهره مند شوند.

 

ویتامین D به طور طبیعی از خورشید به دست می آید.

اما همه نمی توانند همه ویتامین D خود را از خورشید دریافت کنند.

هرکسی که مشکوک به کمبود میزان ویتامین D باشد، باید در مورد آزمایش و با پزشک خود صحبت کند.

بهترین منابع غذایی ویتامین D ماهی ، زرده تخم مرغ و غذاهای پر از ویتامین D از جمله شیر است.

 

ویتامین E

ویتامین E می تواند التهاب را کم کند.

ویتامین E دارای خواص ضد التهابی است و ها می توانند برای کسانی که دارای شرایط التهابی هستند مفید باشد.

ویتامین E به طور طبیعی در آجیل و دانه ها، از جمله بادام و تخمه آفتابگردان یافت می شود.

اکثر میوه ها و سبزیجات همچنین سرشار از ویتامین E از جمله آووکادو و اسفناج هستند.

 

ویتامین K

ویتامین K می تواند نشانگرهای التهابی را کاهش دهد و به جلوگیری از ه شدن خون و محافظت از سلامت استخوان ها کمک کند.

در صورتی که ویتامین K برای سلامتی استخوان ها ضروری است ، اما بیشتر افراد به میزان کافی آن را از رژیم های غذایی خود دریافت نمی کنند.

مردان بالغ باید حتما روزانه 120 میلی گرم ویتامین K مصرف کنند و در صورتی که ن باید 90 میلی گرم مصرف کنند.

تعداد توصیه شده روزانه برای کودکان و نوزادان کمتر است.

 

دو نوع ویتامین K وجود دارد: ویتامین K1 و K2.

 

 

ویتامین K1 در سبزیجات دارای برگ، مانند کلم، اسفناج وکلم بروکلی یافت می شود.

در حالی که K2 در مرغ، جگر و تخم مرغ یافت می شود.

 

سخن آخر

ویتامین های ضد التهاب را می توان از انواع منابع غذایی مانند سبزیجات ، میوه ها ، گوشت های بدون چربی و ماهی و غذاهای غنی از ویتامین کسب کرد.

حتی به صورت ، این ویتامین ها می توانند التهاب را بدون عوارض جانبی شدید کاهش دهند و گزینه ای مناسب برای داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و داروهای ضد التهابی هستند.

یادتان باشد شروع هرگونه ویتامین بدون صحبت با پزشک فکر خوبی نیست.

همچنین های ویتامین جایگزینی برای دارو نیست.


درمان و پیشگیری ویتامین ,التهاب ,التهابی ,کاهش ,تواند ,دارای ,التهابی هستند ,کاهش التهاب ,وجود دارد , ویتامین ,منابع غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه عینک آفتابی ویفر شاپ miraculous رسانه شهر جدید پرند فلزیاب تصویری گردش در لوازم خانگی دکوراسیون و بازسازی خانه قند تلخ ، ديابت