در این مقاله شش ویتامین که دارای خواص ضد التهابی هستند را برای شما آورده ایم.
ویتامین A
طبق مطالعات انجام شده ویتامین A می تواند سیستم ایمنی بدن را از فشار بیش از حد و التهاب محافظت کند.
ویتامین A به دو شکل موجود است.
بتاکاروتن یک پروتئینامین است که ویتامین A را در بدن تبدیل می کند.
ویتامین A آنتی اکسیدانی است که بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
رژیم های غذایی حاوی بتاکاروتن و ویتامین A می توانند سبب کاهش التهاب شوند.
غذاهای سرشار از ویتامین A شامل هویج، کلم، سبزی کلارد، اسفناج و طیف گسترده ای از سبزیجات دارای برگ است.
ویتامین B
افرادی که ویتامین B6 کم دارند ، پروتئین واکنشی C بالایی دارند.
برای کاهش التهاب و افزایش ویتامین B6، غذاهای پر ویتامین B مانند کلم، فلفل دلمه ای، قارچ ، طالبی، ماهی و مرغ مصرف کنید.
طبق نتایج به دست آمده حتی دوزهای کم اسید فولیک که روزانه مصرف می شوند برای دوره های کوتاه مدت می تواند التهاب را کاهش دهند.
ویتامین C
ویتامین C به دلیل کمک به سلامت سیستم ایمنی بدن و عملکرد مناسب شناخته شده است.
همچنین پژوهش ها نشان می دهد ویتامین C می تواند از رادیکال های آزاد مسئول التهاب خلاص شود.
برای به دست آوردن ویتامین C بیشتر از رژیم غذایی خود ، انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید.
این ماده همچنین دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند سلامتی را بهبود بخشند و احتمالاً خطر کمتری برای بیماری های قلبی و سرطان دارند.
ویتامین D
ارتباطی بین ویتامین D کم و انواع بیماری های التهابی وجود دارد.
همپنین محققان می دانند که ویتامین D می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.
کسانی که سطح ویتامین D کم دارند می توانند به طور قطع از ویتامین D بهره مند شوند.
ویتامین D به طور طبیعی از خورشید به دست می آید.
اما همه نمی توانند همه ویتامین D خود را از خورشید دریافت کنند.
هرکسی که مشکوک به کمبود میزان ویتامین D باشد، باید در مورد آزمایش و با پزشک خود صحبت کند.
بهترین منابع غذایی ویتامین D ماهی ، زرده تخم مرغ و غذاهای پر از ویتامین D از جمله شیر است.
ویتامین E
ویتامین E می تواند التهاب را کم کند.
ویتامین E دارای خواص ضد التهابی است و ها می توانند برای کسانی که دارای شرایط التهابی هستند مفید باشد.
ویتامین E به طور طبیعی در آجیل و دانه ها، از جمله بادام و تخمه آفتابگردان یافت می شود.
اکثر میوه ها و سبزیجات همچنین سرشار از ویتامین E از جمله آووکادو و اسفناج هستند.
ویتامین K
ویتامین K می تواند نشانگرهای التهابی را کاهش دهد و به جلوگیری از ه شدن خون و محافظت از سلامت استخوان ها کمک کند.
در صورتی که ویتامین K برای سلامتی استخوان ها ضروری است ، اما بیشتر افراد به میزان کافی آن را از رژیم های غذایی خود دریافت نمی کنند.
مردان بالغ باید حتما روزانه 120 میلی گرم ویتامین K مصرف کنند و در صورتی که ن باید 90 میلی گرم مصرف کنند.
تعداد توصیه شده روزانه برای کودکان و نوزادان کمتر است.
دو نوع ویتامین K وجود دارد: ویتامین K1 و K2.
ویتامین K1 در سبزیجات دارای برگ، مانند کلم، اسفناج وکلم بروکلی یافت می شود.
در حالی که K2 در مرغ، جگر و تخم مرغ یافت می شود.
سخن آخر
ویتامین های ضد التهاب را می توان از انواع منابع غذایی مانند سبزیجات ، میوه ها ، گوشت های بدون چربی و ماهی و غذاهای غنی از ویتامین کسب کرد.
حتی به صورت ، این ویتامین ها می توانند التهاب را بدون عوارض جانبی شدید کاهش دهند و گزینه ای مناسب برای داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و داروهای ضد التهابی هستند.
یادتان باشد شروع هرگونه ویتامین بدون صحبت با پزشک فکر خوبی نیست.
همچنین های ویتامین جایگزینی برای دارو نیست.
درمان و پیشگیری ویتامین ,التهاب ,التهابی ,کاهش ,تواند ,دارای ,التهابی هستند ,کاهش التهاب ,وجود دارد , ویتامین ,منابع غذایی منبع
درباره این سایت